Gala donatorului de sânge 2019

Credem că proiectele care susțin viața trebuie susținute necondiționat pentru a se face auzite. De aceea, Konschaft a răspuns invitației de a susține Gala Donatorului de Sânge și de a contribui la promovarea proiectului. 

Gala Donatorului de Sânge este o inițiativă organizată de Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, Primăria Municipiului Iași, Guvernul României – Instituția Prefectului Județul Iași, MMD Group EuropeIași și MMD Group Europe. În cadrul evenimentului, sunt premiați ieșenii care donează sânge în mod constant și pot fi declarați „Donatori Veterani”.

Ai un proiect care poate schimba vieți? Printorini este ochi și urechi. Cum putem fi de folos?

Concursul Național de Interpretare ”Eduard Caudella”

Arta ne inspiră. De aceea, Printorini susține proiectele cultural-artistice care promovează valori culturale autentice și au nevoie de sprijin pro bono.

Concursul Național De Interpretare „Eduard Caudella”  este un proiect muzical organizat de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și sprijinit cu bucurie de Printorini.

Scopul Concursului Național de Interpretare „Eduard Caudella” este acela de a sprijini și promova tinerii artiști muzicieni aflați la început de carieră, cât și valorificarea repertoriului românesc, destinat muzicii de cameră și instrumentelor cu rol solistic. Concursul constă în interpretări la vioară şi corzi grave, pian şi canto, instrumente de suflat şi percuţie, precum și muzică de cameră.

Evenimentul se încheie cu un concert de gală, susținut de laureații concursului și de Orchestra de Cameră a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași. Un spectacol muzical aparte, care se remarcă prin frumusețea interpretării și a emoțiilor transmise.

Printorini rămâne deschis inițiativelor cu impact cultural pozitiv. Hai să povestim despre cum vă putem susține!

SAC A DOS – Proiect școlar premiat internațional

Printorini & Konschaft Group consideră educația primul pas spre succes. De aceea, revista școlară SAC A DOS este unul dintre proiectele susținute cu drag de noi, pro bono. 

Proiectul a fost remarcat și apreciat inclusiv de Centrul Regional Francofon pentru Europa Centrală și Orientală. Astfel, Colegiul Național Mihail Sadoveanu din Pașcani a fost reprezentat la “Forumul școlar al tinerilor francofoni din regiunea Europei Centrale și Orientale” de membri ai redacției SAC A DOS.

Evenimentul s-a desfășurat la Sofia, în Bulgaria, sub patronajul Organizației Internaționale a Francofoniei și a avut ca temă “Mass-media francofonă în școală”, adresându-se tinerilor pasionați de jurnalism, care sunt implicați în comitetele redacționale ale revistelor școlare francofone.

În cadrul evimentului, au beneficiat de cursuri de formare pentru îmbunătățirea competențelor specifice jurnaliștilor 63 de elevi din România, Republica Moldova, Armenia, Bulgaria, Kosovo și Macedonia.

Printorini rămâne deschis inițiativelor cu impact pozitiv în societate și se implică activ în implementarea acestor proiecte. Cum vă putem susține?

Ghiozdane pentru copiii mai puțin norocoși din Pașcani și Corbasca

Printorini & Konschaft Group consideră că educația nu trebuie să fie un privilegiu.

De aceea, pentru a sprijini eforturile de a facilita accesul la educație pentru copii, Printorini & Konschaft Group se implică activ, pro bono, în sprijinirea celor mai puțin norocoși.

Dintre inițiativele orientate spre micii beneficiari, menționăm acțiunea noastră pentru susținerea copiilor proveniți din medii defavorizate din Pașcani (Județul Iași) și Corbasca (Județul Bacău).

În acest caz, copiii au beneficiat de o donație constând în ghiozdane. Pentru că uneori poveștile despre succes au nevoie de coautori.

Printorini & Konschaft Group rămâne deschis inițiativelor sociale care pot genera impact pozitiv. Ne povestești despre proiectul tău?