SAC A DOS – Proiect școlar premiat internațional

Printorini & Konschaft Group consideră educația primul pas spre succes. De aceea, revista școlară SAC A DOS este unul dintre proiectele susținute cu drag de noi, pro bono. 

Proiectul a fost remarcat și apreciat inclusiv de Centrul Regional Francofon pentru Europa Centrală și Orientală. Astfel, Colegiul Național Mihail Sadoveanu din Pașcani a fost reprezentat la “Forumul școlar al tinerilor francofoni din regiunea Europei Centrale și Orientale” de membri ai redacției SAC A DOS.

Evenimentul s-a desfășurat la Sofia, în Bulgaria, sub patronajul Organizației Internaționale a Francofoniei și a avut ca temă “Mass-media francofonă în școală”, adresându-se tinerilor pasionați de jurnalism, care sunt implicați în comitetele redacționale ale revistelor școlare francofone.

În cadrul evimentului, au beneficiat de cursuri de formare pentru îmbunătățirea competențelor specifice jurnaliștilor 63 de elevi din România, Republica Moldova, Armenia, Bulgaria, Kosovo și Macedonia.

Printorini rămâne deschis inițiativelor cu impact pozitiv în societate și se implică activ în implementarea acestor proiecte. Cum vă putem susține?